Misión – Català

AMB
UN PARELL
D’OUS


Tenim una missió: crear els ous del futur.
És una missió simple d’explicar i difícil d’executar, però…
Som optimistes per naturalesa!

UOBO A UOBO

DESCOBREIX QUI HI HA DARRERE DE UOBO

DESCOBREIX PERQUÈ VA COMENÇAR UOBO

QUI HI HA DARRERE DE UOBO

UOBO el fundem en Narcís i en Sergi, dos nois de 26 anys Barcelona , al no trobar una solució de qualitat per poder substituir l’ou de la nostra dieta, tal com hem fet amb la carn, el peix i els làctics, gràcies a altres substituts vegetals.

Amb els nostres estalvis vam fer el primer prototip de UOBO, i des d’allà hem anat creixent fins a poder oferir el producte a tot el país. Aquest projecte és el somni de les nostres vides. Poder crear alguna cosa que tingui un impacte positiu al món i que la gent ho gaudeixi quan ho consumeixi? On cal signar! Tenim moltes ganes que provis UOBO batut, i els futurs productes que ja estem preparant!

Junts aconseguirem un món més sa, just i sostenible. UOBO a UOBO.

PERQUÈ VA COMENÇAR UOBO

Nosaltres també hem crescut gaudint de truites de patates i ous remenats a casa, restaurants i a l’escola. Però resulta que el procés de criar, alimentar, sacrificar una gallina per vendre un ou no és sostenible i ha de canviar ràpidament. Es necessiten 200L d’aigua per produir un sol ou, conté colesterol, i les gallines pateixen en el procés de producció, per això hem desenvolupat un producte igual de ric però més sa, just, sostenible i 100% vegetal, perquè puguis continuar gaudint de l’experiència de l’ou, però sense les seves conseqüències al nostre cos, planeta i animals.

La indústria avícola ha estat una font essencial de nutrició durant segles, però no està exempta de desafiaments. Des de les condicions en què es crien les gallines fins a l’impacte ambiental de la producció a gran escala, hi ha preocupacions genuïnes que cal abordar.
La nostra solució a Uobo cerca no només enfrontar aquests desafiaments, sinó anar més enllà, oferint un producte que sigui sostenible, ètic i deliciós.

Però, per què és tan important tot això? En un món on els recursos són finits i la població continua creixent, necessitem maneres més eficients i sostenibles de produir aliments. A més, a mesura que més i més persones esdevenen conscients dels impactes ètics i ambientals de les seves eleccions, és essencial oferir alternatives que estiguin a l’altura d’aquestes expectatives.
En adoptar la nostra visió, no només estaràs escollint un producte d’alta qualitat, sinó que també recolzaràs un canvi positiu per al nostre planeta.