Futuro – Català

La història de l’alimentació ha experimentat una evolució constant, des dels primers temps de la caça i la recol·lecció fins a la revolució agrícola.

A Uobo, no només estem abordant els problemes alimentaris actuals, sinó que també estem forjant el futur amb tecnologia de vanguarda.

En aquest moment crucial, ens trobem al capdavant d’una nova revolució: la fermentació de precisió.

Imagina un procés que va més enllà de la fermentació tradicional i ens permet dissenyar microorganismes per produir aliments específics de manera eficient i sostenible.

La nostra visió a Uobo fa front als reptes de la indústria avícola oferint no només solucions, sinó productes que siguin sostenibles, ètics i deliciosos. En un món amb recursos limitats i una creixent consciència ètica, Uobo representa una elecció que fomenta un canvi positiu per al planeta.

L’ovoalbumina, present en major proporció dins la clara de l’ou, és una proteïna fonamental per la funcionalitat i el perfil nutricional.

Mitjançant l’aplicació de la fermentació de precisió a la producció d’ovoalbumina, podem generar aquesta proteïna sense dependre de les gallines.

Us convidem a unir-vos a nosaltres en aquesta emocionant aventura cap a un futur alimentari més brillant i sostenible.