UOBO REMENAT AMB FORMATGE VEGÀ

Croissant amb Ous Remenats de Uobo i Formatge Vegà per un Brunch Astronòmic

Benvinguts a un brunch intergalàctic, on les fronteres culinàries es dilueixen i els sabors de l’espai sideral es converteixen en realitat. Avui, crearem un croissant farcit amb ous remenats de Uobo i formatge brevat, una combinació màgica que farà que el teu brunch sigui inoblidable.

Ingredients:

 • 1 croissant fresc (la teva nau espacial per a aquest viatge culinari).
 • 1 tassa d’ous de Uobo (l’essència de l’espai vegà, la teva font de proteïna intergalàctica).
 • 1/4 de tassa de formatge vegà ratllat (per a un acabat cremós i deliciós).
 • 2 cullerades d’oli d’oliva o mantega vegana (per a un tocat lleugerament cruixent).
 • Sal i pebre negre al gust (per ajustar els sabors segons la teva preferència).
 • Un pessic d’herbes fresques picades (cibulet, julivert o tarragona, per a una explosió d’aromes).

Passos per a la Creació Galàctica:

 1. Preparació dels Ous Remenats de Uobo: En un bol, bateu els ous de Uobo amb una mica de sal i pebre. Aquesta barreja serà la teva base d’ous remenats, plena de textura i sabor de l’espai.
 2. Cocció dels Ous i el Formatge: Escalfeu l’oli o la mantega vegana en una paella a foc mitjà. Aboca els ous de Uobo batuts a la paella i remena suavement fins que es comencin a quallar i adquireixin una textura similar als ous remenats tradicionals.
 3. Afegir el Formatge Vegà: Quan els ous de Uobo estiguin a punt de ser totalment cuitos, afegiu el formatge brevat ratllat. Remeneu lleugerament fins que el formatge es fongui i es barregi amb els ous, creant una deliciosa melodia de sabors.
 4. Muntatge del Croissant Espacial: Obriu el croissant per la meitat longitudinalment. Ompliu l’interior amb la mescla de ous remenats de Uobo i formatge brevat, com si estiguéssiu creant una nova galàxia culinària. Espolvoregeu les herbes fresques picades per sobre del farcit, afegint una dimensió aromàtica a l’experiència.
 5. Serveix i Gaudeix: T’has guanyat una experiència culinària fora d’aquest món. Serveix el teu croissant farcit amb ous remenats de Uobo i formatge brevat acompanyat d’un somriure sideral. Que el teu brunch sigui una aventura inoblidable en el vast univers dels sabors vegans! 🚀🌌🍳