Truita de Patates “Viatge Vegà” amb Uobo
Emprendrem un viatge no per l’espai, sinó per la fascinant tradició de la cuina, i li farem un gir modern i vegà. Treu la teva millor paella i prepara’t per preparar una truita de patates reinventada.
Ingredients:
- 1 tassa de Uobo (La sorpresa vegana del nostre viatge).
- 2 patates grans, pelades i tallades a rodanxes fines.
- 1/2 ceba, finament picada.
- 3-4 cullerades d´oli d´oliva.
- Sal i pebre al gust.
Passos del viatge:
- Inici de l’aventura: En una paella gran, escalfa l’oli d’oliva a foc mitjà-alt. Afegeix-hi les rodanxes de patata i ceba picada. Fregeix-ho tot fins que les patates estiguin tendres i lleugerament daurades.
- Preparació del Uobo: En un bol gran, bat el Uobo amb un pessic de sal i pebre fins que estigui ben barrejat.
- Fusió d’Horitzons: Quan les patates i la ceba estiguin llestes, retira l’excés d’oli i afegeix la barreja de Uobo a la paella, assegurant-te que cobreixi uniformement les patates.
- Cuina i Explora: Redueix el foc a mig-baix i cuina la truita, sense regirar, fins que el fons estigui daurat i el centre estigui gairebé quallat. Amb l’ajuda d’un plat gran, capgireu la truita i cuineu-la per l’altra banda fins que estigui completament quallada.
Ara tens a les teves mans una versió reinventada de la clàssica truita de patates, i vegà. Serveix amb una bona amanida fresca i gaudeix de cada mos. Bon profit i fins a la pròxima aventura! 🌍🥔🌿