TRUITA FRANCESA


Truita a la Francesa “Galàctica” amb Uobo

Atenció, estimats viatgers gastronòmics! Aquesta vegada ens embarcarem en un viatge estel·lar cap al cor de la Via Làctia per descobrir els secrets de la truita a la francesa… però amb un gir còsmic gràcies a l’Uobo! Prepareu-vos per a una enlairament ple de sabor.

Ingredients:

 • 1 tassa d’Uobo (L’el·lixir vegà de l’espai).
 • Sal i pebre negre al gust.
 • 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra.
 • 1/4 de tassa de cibulet finament picat (per afegir aquest toc estel·lat).
 • Unes pessics de nou moscada (opcional, però per donar-li aquest toc misteriós del cosmos).
 • Amor intergalàctic i una mica d’imaginació.

Passos Estel·lars:

 1. Trobada Còsmica: En un bol espacial (o el que tinguis a casa), combina l’Uobo amb la sal, el pebre i la nou moscada. Bateix suaument amb una forquilla o una vareta màgica (bé, una batedora!) fins que estigui tot ben barrejat.
 2. Escalfament Solar: En una paella antiadherent, escalfa l’oli d’oliva a foc mitjà. Imagina que aquest oli és la nebulosa on naixeran les teves estrelles (és a dir, la teva truita).
 3. Big Bang Gastronòmic: Aboca amb delicadesa la barreja d’Uobo a la paella calenta. Cuina sense tocar durant uns minuts, permetent que la part inferior es solidifiqui mentre la part superior segueix sent lleugerament líquida. Si vols, pots cobrir la paella amb una tapa perquè la calor capti i cuini la part superior més ràpidament.
 4. Rotació Galàctica: Quan sentis que la part inferior està ben cuita, i amb la valentia d’un astronauta, gira la truita fent servir una espàtula (o, si et sents audaç, fes-ho al vol amb un gir de canell).
 5. Aterratge suau: Una vegada que ambdues cares de la truita estiguin daurades a la perfecció, llisca la teva truita a la francesa “galàctica” en un plat. Escampa amb el cibulet picat com si fossin estrelles en l’immens univers.

I ja ho tens! Una truita que no només és digna de l’alta cuina de la Terra, sinó també de les estrelles. Serveix amb un somriure i gaudeix de la teva aventura culinària intergalàctica. Bon viatge pel cosmos del gust! 🌌🍳🚀