TRUITA DE PATATES


Truita de Patates “Viatge Vegà” amb Uobo


Emprendrem un viatge no per l’espai, sinó per la fascinant tradició de la cuina, i li farem un gir modern i vegà. Treu la teva millor paella i prepara’t per preparar una truita de patates reinventada.


Ingredients
:

  • 1 tassa de Uobo (La sorpresa vegana del nostre viatge).
  • 2 patates grans, pelades i tallades a rodanxes fines.
  • 1/2 ceba, finament picada.
  • 3-4 cullerades d´oli d´oliva.
  • Sal i pebre al gust.


Passos del viatge:

  1. Inici de l’aventura: En una paella gran, escalfa l’oli d’oliva a foc mitjà-alt. Afegeix-hi les rodanxes de patata i ceba picada. Fregeix-ho tot fins que les patates estiguin tendres i lleugerament daurades.
  2. Preparació del Uobo: En un bol gran, bat el Uobo amb un pessic de sal i pebre fins que estigui ben barrejat.
  3. Fusió d’Horitzons: Quan les patates i la ceba estiguin llestes, retira l’excés d’oli i afegeix la barreja de Uobo a la paella, assegurant-te que cobreixi uniformement les patates.
  4. Cuina i Explora: Redueix el foc a mig-baix i cuina la truita, sense regirar, fins que el fons estigui daurat i el centre estigui gairebé quallat. Amb l’ajuda d’un plat gran, capgireu la truita i cuineu-la per l’altra banda fins que estigui completament quallada.


Ara tens a les teves mans una versió reinventada de la clàssica truita de patates, i vegà. Serveix amb una bona amanida fresca i gaudeix de cada mos. Bon profit i fins a la pròxima aventura! 🌍🥔🌿